Kan usammenhengende hendelser være uavhengige?

Innholdsfortegnelse:

Kan usammenhengende hendelser være uavhengige?
Kan usammenhengende hendelser være uavhengige?
Anonim

Hvis hendelser er usammenhengende, må de ikke være uavhengige, dvs. de må være avhengige hendelser.

Kan usammenhengende arrangementer være uavhengige quizlet?

Med regel hvis hendelser er usammenhengende, kan de heller ikke være uavhengige. Det vil si at hvis hendelser er usammenhengende, er de også avhengige. Hendelser er uavhengige når en hendelse ikke "påvirker" sjansen for at en annen hendelse inntreffer.

Er usammenhengende arrangementer uavhengige arrangementer?

Hendelser anses som usammenhengende hvis de aldri inntreffer samtidig; disse er også kjent som gjensidig utelukkende hendelser. Hendelser anses som uavhengige hvis de ikke er relatert.

Kan usammenhengende hendelser noen gang være uavhengige forklare velg riktig svar nedenfor?

hendelsene er verken usammenhengende eller uavhengige fordi de er avhengige hendelser. … Ja, for når det først er kjent at en av et par usammenhengende hendelser har skjedd, kan ikke den andre inntreffe, så sannsynligheten har blitt 0.

Kan et arrangement være gjensidig utelukkende og uavhengig?

Hvis to hendelser utelukker hverandre, skjer de ikke samtidig, og er derfor ikke uavhengige. Ja, det er en sammenheng mellom gjensidig utelukkende arrangementer og uavhengige arrangementer.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;