Er choucroute bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er choucroute bra for deg?
Er choucroute bra for deg?
Anonim

Surkål er utrolig næringsrikt og sunt. Det gir probiotika og vitamin K2, som er kjent for sine helsemessige fordeler, og mange andre næringsstoffer. Å spise surkål kan hjelpe deg med å styrke immunforsvaret ditt, forbedre fordøyelsen, redusere risikoen for visse sykdommer og til og med gå ned i vekt.

Hva er bivirkningene av surkål?

Studiene fant at surkål induserte betennelse lok alt, men gjentatt inntak kan føre til diaré. Noen studier påpekte antikreftfremkallende effekter av surkål, mens andre konsentrerte seg om interaksjonen med monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere).

Hvor mye surkål bør du spise?

Hvis du er ny til å spise fermentert mat, start med 1 spiseskje surkål eller 1 sylteagurk om dagen. Arbeid deg opp til å spise dem daglig med hvert måltid. For fermenterte drikker som vannkefir, melkekefir og kombucha, start med en 1/4 kopp å drikke.

Er surkål i en krukke bra for deg?

Under gjæringsprosessen produseres gunstige probiotika, eller "levende bakterier", og disse probiotika er det som gir surkål de fleste helsefordelene. Surkål er en god form for kostfiber og inneholder vitamin C og K, kalium, kalsium og fosfor.

Er surkål bedre enn probiotika?

Surkraut inneholder mye mer laktobacillus enn yoghurt, noe som gjør den til en overlegen kilde til detteprobiotisk. En bit eller to av kraut med noen få dagers mellomrom – eller når magen din er urolig – kan hjelpe til med å behandle ulcerøs kolitt og irritabel tarm.

Anbefalt: