Vil american idol være på i 2020?

Innholdsfortegnelse:

Vil american idol være på i 2020?
Vil american idol være på i 2020?
Anonim

Den attende sesongen av realityshow-sangkonkurransen American Idol hadde premiere 16. februar 2020 på ABC. Det er den tredje sesongen som sendes på ABC siden serien startet på nytt; Katy Perry, Luke Bryan og Lionel Richie kom tilbake som dommere til tross for budsjettkutt.

Kommer American Idol tilbake i 2021?

ABC fornyet American Idol for sesongen 2021-22 i May, men som har vært tilfellet for store deler av showets kjøring på nettverket, gjorde det uten å sikre avtaler med dens dommere og vert. Kunngjøringen om deres retur akkurat når girene begynner å slå på den kommende sesongen følger også et kjent mønster.

Er American Idol kansellert for 2020?

Siste sesong var American Idol den første reality-konkurranseserien som ble sendt eksternt da produksjonen ble stengt på grunn av COVID-19-pandemien. Og de tok det hele veien til finalen, men for den nye sesongen, som begynte å sende Valentine's Day 2021, er American Idol igjen live.

Hvilken natt er American Idol i 2021?

Sesong 4 av ABCs «American Idol» hadde premiere 14. februar 2021. Showet inneholder dommerne Katy Perry, Lionel Richie, Luke Bryan og mangeårige programleder Ryan Seacrest. Gjennom hele auditions-sendingen sendes showet klokken 20.00. ET/PT på søndagskvelder og mandagskvelder på ABC.

Hvilken kanal er American Idol i 2021?

Når er «American Idol» på? «American Idol» begynner sin 19. sesong19. episode søndag 23. mai kl 20.00. på ABC.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.