Hva heter det når du besvimer av bæsjing?

Innholdsfortegnelse:

Hva heter det når du besvimer av bæsjing?
Hva heter det når du besvimer av bæsjing?
Anonim

Tilstanden blir ofte referert til som defecation syncope. I følge Mayo Clinic er avføringssynkope en mer spesifikk smak av vasovagal synkope, som oppstår når du besvimer fordi kroppen din overreagerer på visse triggere, for eksempel synet av blod eller ekstrem følelsesmessig nød.

Hva heter det når du besvimer når du bæss?

Defecation syncope: Det midlertidige bevissthetstapet (synkope) ved avføring (avføring). Synkope er midlertidig tap av bevissthet eller, på vanlig engelsk, besvimelse.

Kan du besvime av å bæsje?

Hvordan bæsjing kan drepe deg. Skyld på en sjelden tilstand k alt defecation syncope, en fancy betegnelse på tap av bevissthet, eller besvimelse, som kan oppstå under bæsjing.

Hvordan stopper du avføringssynkope?

Disse kan inkludere:

  1. Unngå triggere, som å stå lenge eller synet av blod.
  2. Moderat treningstrening.
  3. Seponering av medisiner som senker blodtrykket, som vanndrivende midler.
  4. Spise en mer s altdiett for å holde blodvolumet oppe.
  5. Drikk rikelig med væske for å opprettholde blodvolumet.

Hvorfor føler jeg meg svak etter en avføring?

Dette har en tendens til å stimulere vagusnerven, som reduserer hjertefrekvensen. Samtidig avtar blodstrømmen tilbake til hjertet, slik at blodtrykket synker.kombinasjonen av langsommere hjertefrekvens og lavere blodtrykk kan få deg til å føle deg svimmel og svak.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"