Er det vanlig at valper har bilyd?

Innholdsfortegnelse:

Er det vanlig at valper har bilyd?
Er det vanlig at valper har bilyd?
Anonim

Det er veldig vanlig at unge valper, spesielt valper av store raser, utvikler en uskyldig hjertebiling mens de vokser raskt. Bilyden kan først dukke opp ved 6-8 ukers alder, og en valp med en uskyldig hjertebilyd vil vanligvis vokse ut av den ved 4-5 måneders alder.

Hvor alvorlig er en bilyd i en valp?

En bilyd i en valp eller en kattunge kan eller kan ikke være et alvorlig problem. En bilyd er en unormal lyd som høres når man lytter til hjertet med et stetoskop. Billyder skyldes atypisk blodstrøm i hjertet eller de omkringliggende karene, men de bekrefter ikke nødvendigvis tilstedeværelsen av hjertesykdom.

Hva skjer hvis en valp har bilyd?

Hjertelyd hos disse hundene kan tyde på at de har en sykdom som kalles dilatert kardiomyopati (med en påfølgende lekk mitralklaff). Dilatert kardiomyopati er en sykdom i hjertets pumpekammer (ventrikkel) der muskelen blir svekket og sammentrekningen av hjertet reduseres.

Kan en valp leve med bilyd?

Unge hunder kan vise seg med en uskyldig bilyd som forsvinner med alderen, men eldre hunder med bilyd i hjertet har vanligvis en underliggende tilstand som krever legehjelp. Diagnostisering av den underliggende tilstanden kan kreve ytterligere testing.

Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?

En ung valp med bilyd kan være helt frisk og vokse ut av det, eller kan ha en medfødt feil i hjertet. Den beste diagnosen for valpen din er det som kalles en uskyldig murring.

Anbefalt:

Interessante artikler
On the rocks scotch?
Les mer

On the rocks scotch?

I baren refererer begrepet "steiner" til is. Når noen bestiller en "scotch on the rocks", ber de om en rett skjenking av husets scotch servert over is. … Hvis du har vært rundt baren lenge nok, vet du at ting aldri er så enkelt som det ser ut til.

Er forfengelighet og apollonia samme person?
Les mer

Er forfengelighet og apollonia samme person?

Vanity, som hadde blitt evangelist, døde i februar … Apollonia Kotero er en sanger og skuespillerinne som ble berømt i 1984 med sin hovedrolle som "Apollonia" overfor Prince i filmen "Purple Rain." Kotero ble hentet inn til replace Vanity i filmen, samt i gruppen Vanity 6, som ble omdøpt til Apollonia 6.

Hva er kirkcudbright kjent for?
Les mer

Hva er kirkcudbright kjent for?

Kirkcudbright er en by og et prestegjeld og en Royal Burgh fra 1455 i Kirkcudbrightshire, hvorav det tradisjonelt er fylkesbyen i Dumfries og Galloway, Skottland. Byen ligger sørvest for Castle Douglas og Dalbeattie ved munningen av elven Dee, rundt 6 mil fra Irskehavet.