Vil en vidunderlig verden alle avslutninger?

Innholdsfortegnelse:

Vil en vidunderlig verden alle avslutninger?
Vil en vidunderlig verden alle avslutninger?
Anonim

Spillet har to avslutninger. Den ene er den sanne slutten og den andre er en dårlig slutt. Jeg anbefaler å lagre mens tidtakeren går og før du fullfører alle ender, slik at du ikke trenger å gå tilbake for å få denne prestasjonen! (Merk at alle ender betyr at konklusjonen på alles historie må oppnå S rangering.)

WILL: A Wonderful World-plott?

WILL: A Wonderful World følger "Myth" – en ung jente som våkner uten å huske fortiden sin. Hun møter 'Willy', en snakkende hund, som informerer henne om at de begge er guder med makt til å endre skjebnen til mennesker. Det er her den viktigste puslespillmekanikken i spillet introduseres.

Is WILL: A Wonderful World bra?

WILL: A Wonderful World er et solid tillegg til Switchs underleverte bibliotek med visuelle romaner. Kjernemekanikken for tekstbevegelse er overraskende engasjerende, men det konsekvente fokuset på noen av humaniora verste aspekter blir litt mye etter hvert.

WILL: A Wonderful World kontrollerer?

Kontroller. WILL: A Wonderful World bruker joy cons og har (begrenset) berøringsskjermfunksjonalitet – du kan bare velge noen få elementer ved hjelp av berøringsskjermen.

Vil et fantastisk liv?

WILL: A Wonderful World er et narrativt spill med en vri, fullpakket med unike gåter og en utrolig rollebesetning. Det var en urban legende. Skriv ned problemene dine på en lapp. … Dykk dypt inn i historien og lær om de som oppsøker deghjelp, men husk, å endre noens skjebne vil påvirke andre.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når starter sorgpermisjonen?
Les mer

Når starter sorgpermisjonen?

Bedrifter gir en bet alt sorgtid på omtrent tre dager for døden til et nærmeste familiemedlem. Bedrifter gir vanligvis bet alt sorgpermisjon på bare én fridag for andre slektninger og venner. Hvor lenge etter dødsfallet kan du ta ut sorgpermisjon?

Hva heter det når familien din fornekter deg?
Les mer

Hva heter det når familien din fornekter deg?

disown Legg til i liste Del. Å fornekte noen er å avvise dem. … Selv om det er uvanlig å fornekte en annen person, når det skjer er det vanligvis et familiemedlem som blir kastet av. Hva betyr det når familien din fornekter deg? Fornektelse oppstår når en forelder gir avkall på eller ikke lenger aksepterer et barn som et familiemedlem, vanligvis når barnet gjør noe som oppfattes som upassende og disse handlingene fører til alvorlige følelsesmessige konsekvenser.

Må du åpne vinduer når du flekker?
Les mer

Må du åpne vinduer når du flekker?

Oppbevar salvieen din trygt. Du kan også la den brenne ut av seg selv. Noen liker å vente 20-30 minutter for å la salvierøyken nå maksimal styrke. Så åpne alle vinduer og inngangsdøren din for å slippe ut all den fastsittende energien. Hva er reglene for flekker?