Når zachary beaver kom til byen?

Innholdsfortegnelse:

Når zachary beaver kom til byen?
Når zachary beaver kom til byen?
Anonim

When Zachary Beaver Came to Town er en komedie-dramafilm fra 2003 regissert av John Schultz og med Jonathan Lipnicki og Cody Linley i hovedrollene. Den ble tilpasset fra en National Book Award-vinnende barneroman med samme navn av Kimberly Willis Holt.

Når Zachary Beaver kom til byen Sammendrag?

Med undervurdert eleganse forteller Kimberly Willis Holt en overbevisende voksende historie om en tretten år gammel gutt som sliter med å finne seg selv i en ufullkommen verden. Denne enestående romanen er til tider lidenskapelig og humoristisk, og omhandler følsomt og ærlig med fedme, krig og vennskapets sanne kraft.

Hva er temaet for When Zachary Beaver Come to Town?

Det foregår i den fiktive byen Antler, som ligger i Texas Panhandle, en nordlig region av staten som stikker ut i Oklahoma. Denne voksenromanen som tar for seg temaer som vennskap, medfølelse, latterliggjøring og fellesskap. Den er rettet mot et ungdomsskolepublikum bestående av lesere i alderen 10–14 år.

Hvilket lesenivå er når Zachary Beaver kom til byen?

Karakternivå: 4. (GLCer: Klikk her for retningslinjer for klassetrinn.) Synopsis: "De røde ordene m alt på traileren forårsaket mye buzz rundt i byen og før en time var oppe, sto halvparten av Antler i kø med to dollar i hånden for å se den feteste gutten i verden."

Når kom Zachary Beaver til byen med KimberlyWillis Holt?

When Zachary Beaver Came to Town er en 2003-komedie-dramafilm regissert av John Schultz og med Jonathan Lipnicki og Cody Linley i hovedrollene. Den ble tilpasset fra en National Book Award-vinnende barneroman med samme navn av Kimberly Willis Holt.

When Zachary Beaver Came to Town (2003)

When Zachary Beaver Came to Town (2003)
When Zachary Beaver Came to Town (2003)
30 relaterte spørsmål funnet

Anbefalt: