Hvorfor søkte festspillene døden?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor søkte festspillene døden?
Hvorfor søkte festspillene døden?
Anonim

Fantasternes tro på at de kan drepe selve døden demonstrerer deres ekstreme hybris. I stedet for å sørge over vennen sin, søker de overilet sin egen ære. Selv om de her lover at de vil være brødre i deres søken, skal det ikke mye til for å løse opp deres eget bånd etter hvert som historien skrider frem.

Hvorfor lette opprørerne etter døden?

Hvorfor leter de tre opprørerne etter Døden? De leter etter Døden fordi en gutt fort alte dem at det var døden som drepte personen i kisten og andre mennesker i byen. … De forventer å finne Døden sittende der under treet, men i stedet finner de skatter.

Hvordan døde de tre opprørerne?

Når den yngste kommer tilbake fra byen med vin, hvordan dør alle tre mennene? To av dem er knivstukket og den tredje knivstikker seg selv. De dør alle av forgiftet vin. Den yngste blir knivstukket og de to andre dør av forgiftet vin.

Hva foreslår benåderen om deres død?

tavernagutten ber dem være på vakt mot døden. ved å fortelle historier så folk kjøper benådninger. … Hva antyder benåderen om deres død? overtredelsen deres fortjente en streng straff.

Hva gjorde den yngste opprøreren mens han var i byen?

Den yngste av de tre kjøper en dødelig gift i byen og fyller vennenes vinflasker med den, og planlegger å drepe dem slik at han kan ha alt gullet for seg selv. Nårhan kommer tilbake til lunden, hans to venner dreper ham. De to andre setter seg ned for å spise og drikke, svelge giften og dør smertefulle.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du legge igjen kråkebollerygger?
Les mer

Kan du legge igjen kråkebollerygger?

I beste fall med å tråkke på en kråkebolle, vil den skjøre ryggraden bare bryte av og bli innebygd i huden din. Det vil være følsomt, men ikke giftig. For å oppmuntre ryggraden til å komme ut, kan du bløtlegge foten i rent, varmt vann. Hva skjer hvis du legger igjen kråkeboller i foten?

Har amaranth torner?
Les mer

Har amaranth torner?

På grunn av den stive, skarpe pigger, som kan trekke blod, er spiny amaranth en stor plage i grønnsaker og andre avlinger som pleies, lukes og høstes manuelt. Beitende husdyr avskrekkes av ryggraden, og ugresset kan bli giftig når det vokser i jord med mye tilgjengelig N.

Hvorfor lo eren da sasha døde?
Les mer

Hvorfor lo eren da sasha døde?

Den første er at Eren ler av fakta om Sashas siste ord, "Kjøtt". Det kan få ham til å bryte ut i latter siden Sasha bare brydde seg om kjøtt selv under hennes siste åndedrag. … Fordi Eren faktisk føler seg skyldig i tapet av vennen sin – akkurat som da han mistet Hannes i sesong 2.