Kan du tjene penger som bokanmelder?

Innholdsfortegnelse:

Kan du tjene penger som bokanmelder?
Kan du tjene penger som bokanmelder?
Anonim

En siste måte å få bet alt for å skrive bokanmeldelser er gjennom en bokblogg. Selv om du vanligvis ikke belaster forfattere for en anmeldelse, kan du tjene penger på en rekke måter, for eksempel gjennom Amazons tilknyttede program, annonseprogrammer som AdSense og ved å selge annonseplass til forfattere og utgivere.

Hvor mye tjener en bokanmelder?

Mens ZipRecruiter ser årslønner så høye som $154 500 og så lave som $17 000, varierer flertallet av bokanmelderlønninger for tiden mellom $31 000 (25. persentil) til $75 500 (75. persentil) med toppinntekter (90. persentil) som tjener $110 500 årlig over hele USA.

Kan jeg tjene penger ved å anmelde bøker?

Hundrevis av forfattere sender inn bøkene sine for anmeldelse. Ikke bare vil du få en sjanse til å skrive anmeldelser, men også få disse bøkene gratis. Reedsy betaler ikke anmeldere direkte for arbeidet deres. Anmeldere blir bet alt av leserne som leser bokanmeldelsene dine og liker dem.

Får du bet alt for å være anmelder?

Fagfellebedømmere mottar lønn… fra universitetet deres, dvs. de er ikke bet alt av verken forfatterne eller utgiveren, men de er ikke tilfeldige "frivillige" som gjør det gratis tid heller, nesten alle er akademikere og det er en del av jobben deres.

Hvordan kan jeg bli anmelder og tjene penger?

Topp 20 nettsteder og apper som betaler deg for å skrive anmeldelser

  1. Swagbucks. Swagbucks er et "bli bet alt for"-nettsted som gir brukere belønningspoeng for å utføre enkle oppgaver på nettet, inkludert å få bet alt for anmeldelser på nettet. …
  2. ReviewStream. …
  3. InboxDollars. …
  4. Brukertesting. …
  5. Programvaredommer: …
  6. Vindale Research. …
  7. Gen Video. …
  8. Crowdtap.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan døde mamma imelda?
Les mer

Hvordan døde mamma imelda?

Imelda etterlot seg en skomakerarv, og døde til slutt av alderdom, tidlig på syttitallet. Etter å ha blitt en ånd i de dødes land, visste Imelda at Héctor også var der. Hun nektet å anerkjenne mannen sin som et medlem av familien hennes og fornektet ham, det samme gjorde resten av deres etterkommere.

I landsbyen hvordan dør ophelia?
Les mer

I landsbyen hvordan dør ophelia?

I 4. akt. Scene 7 rapporterer dronning Gertrude at Ophelia hadde klatret opp i et piletre (Det er en pil som vokser skrått i bekken), og at grenen hadde brutt og f alt Ophelia ned i bekken, derhun druknet. Hvorfor dreper Ophelia seg selv?

Når skal jeg bruke risers skateboard?
Les mer

Når skal jeg bruke risers skateboard?

Skateboard stigerør gir ekstra klaring mellom dekket og hjulene for å redusere hjulbitt. Stigerør anbefales vanligvis for større hjul 55 mm og over, og selv om det ikke er nødvendig for mindre skatehjul, kan 1/8" sjokkputer alltid brukes for å redusere vibrasjoner og spenningssprekker på brettet ditt.