Er damp fra stearinlys skadelig?

Innholdsfortegnelse:

Er damp fra stearinlys skadelig?
Er damp fra stearinlys skadelig?
Anonim

Vanlige utslipp av VOC relatert til duften i stearinlys inkluderer formaldehyd, petroleumsdestillater, limonen, alkohol og estere. Disse skadelige kjemikaliene kan forårsake helseproblemer, alt fra hodepine, svimmelhet og allergisymptomer til astmaanfall, luftveisinfeksjoner og til og med kreft.

Er duftlys skadelig?

De fleste duftlys inneholder parafinvoks, som er utvunnet fra petroleum, kull eller skiferolje. Når det er brent, frigjør parafinvoks giftige forbindelser i luften, inkludert aceton, benzen og toluen – alle kjente kreftfremkallende stoffer. Så ikke bare skader de miljøet, men også helsen vår.

Kan stearinlys gjøre deg syk?

Dessverre, for personer med allergier eller overfølsomhet, kan stearinlys utløse hodepine, tretthet, kvalme, kløende øyne, nysing og hoste. Selv om du ikke har disse reaksjonene, bør du være klar over at lysene du bruker kan forurense hjemmet ditt med utrygge kjemikalier.

Gir Yankee-lys fra seg giftig røyk?

I henhold til informasjon lagt ut på NCA-nettstedet: raffinert parafinvoks er ikke-giftig og er faktisk godkjent av USDA for bruk i matvarer, samt kosmetikk og noen medisinske applikasjoner. Soten som produseres ved å brenne et stearinlys, ligner på soten som produseres av en brødrister.

Hvilke lys er trygge for helsen din?

Her er noen giftfrie stearinlysmerkerfor å komme i gang

  • Grow Fragrance Candles. KJØP NÅ PÅ Grow Fragrance. …
  • Slow North Candles. KJØP NÅ PÅ Slow North. …
  • Brooklyn Candle Studio Candles. KJØP NÅ PÅ Brooklyn Candle Studio. …
  • Pure Plant Home Candles. KJØP NÅ PÅ Pure Plant Home. …
  • Keap stearinlys. KJØP NÅ PÅ Keap. …
  • Ketterske stearinlys.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilket land oppfant shawarmaen?
Les mer

Hvilket land oppfant shawarmaen?

Shawarma, også stavet shawurma eller shawerma, som betyr "vending" på arabisk, stammer fra det osmanske riket (omtrent dagens Tyrkia) på 1700- eller 1800-tallet. en levantinsk kjøtttilberedning, der tynne stykker av lam, kylling, biff eller blandet kjøtt er stablet i en kjeglelignende form på et vertik alt rotisseri (det har … Hvem laget først shawarma?

Var krypdyr de første virveldyrene som levde på land?
Les mer

Var krypdyr de første virveldyrene som levde på land?

Amfibier var de første tetrapod-virveldyrene så vel som de første virveldyrene som levde på land. Reptiler var de første fostervannsvirveldyr. Når levde det første virveldyret? Vertebrater oppsto for omtrent 525 millioner år siden under den kambriske eksplosjonen, som så en økning i mangfoldet av organismer.

Hvor kommer krypdyrmidd fra?
Les mer

Hvor kommer krypdyrmidd fra?

Slangemidd forekommer i herpetokultur- og kjæledyreiersituasjoner over hele verden, og deres eksakte opprinnelse er usikker, selv om det er mest sannsynlig at de til slutt stammer fra eller stammer fra villfangede og importerte dyr som fungerer som naturlige verterfor disse middene i deres hjemlige områder (muligens Afrika med ball … Hva forårsaker reptilmidd?