Hvorfor er jeg allergisk mot hunden min?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er jeg allergisk mot hunden min?
Hvorfor er jeg allergisk mot hunden min?
Anonim

Oftest utløses kjæledyrallergi av eksponering for døde hudflak (flass) et kjæledyr kaster. Ethvert dyr med pels kan være en kilde til kjæledyrallergi, men kjæledyrallergier er oftest forbundet med katter og hunder.

Hvordan kan jeg slutte å være allergisk mot hunder?

Behandling og behandling av kjæledyrallergi

  1. Unngå å være rundt hunder og katter; hvis du har et kjæledyr hjemme, ta spesifikke tiltak for å begrense eksponeringen.
  2. Nesespray, antihistaminer og bronkodilatatorer kan bidra til å lindre symptomene.
  3. Vurder allergisprøyter (immunterapi).

Hvorfor er jeg mer allergisk mot hunden min?

Hunder skiller ut proteiner som ender opp i dander (død hud), spytt og urin. En allergisk reaksjon oppstår når en sensitiv persons immunsystem reagerer unorm alt på de vanligvis ufarlige proteinene. Ulike raser produserer ulik dander, så det er mulig å være mer allergisk mot noen hunder enn andre.

Kan hundeallergier forsvinne?

I mange tilfeller er symptomene på hundeallergi milde, og en person kan fortsatt være i stand til å leve med en hund hvis de kan håndtere symptomene sine. Noen hjemmemedisiner kan redusere symptomene. Den eneste virkelig effektive måten å eliminere hundeallergier på er imidlertid å unngå eksponering for hunder.

Kan jeg plutselig bli allergisk mot hunden min?

Det er ikke hundens hår eller pels som er det egentlige problemet. I stedet er folk vanligvis allergiske mot dander - flakav død hud - så vel som spytt og urin. Så uansett hvor langt eller kort håret er, enhver hund kan potensielt forårsake en allergisk reaksjon.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er modifikator en frase?
Les mer

Er modifikator en frase?

En modifikator er et ord, en frase eller et ledd som beskriver et annet ord eller en ordgruppe. Mange typer ord og fraser kan fungere som modifikatorer, for eksempel adjektiver, adverb og preposisjonsfraser. Hvilken type ord er en modifikator?

Hvordan beskrive en porfyrtisk tekstur?
Les mer

Hvordan beskrive en porfyrtisk tekstur?

Porfyrtisk - Denne teksturen beskriver en stein som har velformede krystaller som er synlige for det blotte øye, k alt fenokrystaller, satt i en veldig finkornet eller glassaktig matrise, k alt grunnmassen grunnmassen Matrisen eller grunnmassen av en stein er den finkornede massen av materiale der større korn, krystaller eller klaster er innebygd.

Bruker cnb zelle?
Les mer

Bruker cnb zelle?

Det er enkelt - Zelle er allerede tilgjengelig i CNBs mobilbankapp og nettbank! Sjekk appen vår eller logg på online og følg noen få enkle trinn for å registrere deg hos Zelle i dag. Bruker kredittforeninger Zelle? Hundrevis av banker og kredittforeninger av alle størrelser over hele USA tilbyr for tiden Zelle® i bankappene sine eller nettbanken.