Bør jeg bruke en slynge mot skuldersmerter?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg bruke en slynge mot skuldersmerter?
Bør jeg bruke en slynge mot skuldersmerter?
Anonim

Riktig bruk forbedrer tilheling og restitusjonstid Etter en skade i skulderen, albuen eller håndleddet kan det hende du må bruke en slynge på armen for å beskytte den mens du helbreder. Å bruke en slynge holder armen mot kroppen og hindrer deg i å bevege armen for mye mens du helbreder etter en skade.

Bør jeg legge armen i en slynge for skuldersmerter?

Hvil skulderen så mye du kan. Hvis legen din legger armen din i en seil eller en skulderstartsperre, bruk den som anvist. Ikke ta den av før legen din ber deg om det. Hvis den er for stram, løsner du den.

Vil en slynge hjelpe mot skuldersmerter?

For dislokasjoner, separasjoner og brudd trenger du en legehjelp for å få skulderen tilbake i riktig posisjon og deretter en seil for å holde den på plass mens den gror. For mange andre problemer kan legen din foreslå hvile, varme eller is, og en medisin som aspirin eller ibuprofen for å redusere smerte og hevelse.

Hvilke skader trenger du en slynge for?

En slynge er en enhet som brukes til å støtte og holde i ro (immobilisere) en skadet del av kroppen. Slynger kan brukes til mange forskjellige skader. De brukes oftest når du har en brukket (frakturert) eller dislokert arm eller skulder.

Hvordan kan jeg få umiddelbar lindring av skuldersmerter?

Hjemmepleie

  1. Legg is på skulderområdet i 15 minutter, og la det stå igjenav i 15 minutter. Gjør dette 3 til 4 ganger om dagen i 2 til 3 dager. …
  2. Hvil skulderen de neste dagene.
  3. Gå sakte tilbake til dine vanlige aktiviteter. …
  4. Å ta ibuprofen eller acetaminophen (som Tylenol) kan bidra til å redusere betennelse og smerte.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når starter sorgpermisjonen?
Les mer

Når starter sorgpermisjonen?

Bedrifter gir en bet alt sorgtid på omtrent tre dager for døden til et nærmeste familiemedlem. Bedrifter gir vanligvis bet alt sorgpermisjon på bare én fridag for andre slektninger og venner. Hvor lenge etter dødsfallet kan du ta ut sorgpermisjon?

Hva heter det når familien din fornekter deg?
Les mer

Hva heter det når familien din fornekter deg?

disown Legg til i liste Del. Å fornekte noen er å avvise dem. … Selv om det er uvanlig å fornekte en annen person, når det skjer er det vanligvis et familiemedlem som blir kastet av. Hva betyr det når familien din fornekter deg? Fornektelse oppstår når en forelder gir avkall på eller ikke lenger aksepterer et barn som et familiemedlem, vanligvis når barnet gjør noe som oppfattes som upassende og disse handlingene fører til alvorlige følelsesmessige konsekvenser.

Må du åpne vinduer når du flekker?
Les mer

Må du åpne vinduer når du flekker?

Oppbevar salvieen din trygt. Du kan også la den brenne ut av seg selv. Noen liker å vente 20-30 minutter for å la salvierøyken nå maksimal styrke. Så åpne alle vinduer og inngangsdøren din for å slippe ut all den fastsittende energien. Hva er reglene for flekker?