Hvor vokser bregner best?

Innholdsfortegnelse:

Hvor vokser bregner best?
Hvor vokser bregner best?
Anonim

Woodland bregner gjør seg best i høy eller flekkete nyanse. Den åpne skyggen av modne trær eller nordsiden av huset eller en vegg, åpen mot himmelen, gir nesten ideelle lysforhold. De fleste skogbregner vil tilpasse seg relativt lave lysnivåer, men ingen bregner trives i dyp skygge.

Hvor er det beste stedet å plante bregner?

De fleste bregner foretrekker et skyggefullt sted, men de klarer seg ikke i dyp skygge. Den duppede skyggen fra tregrener gir de beste forholdene. Tenk på hvordan de vokser i skogen og prøv å finne lignende forhold i hagen din.

Hvor vokser bregner best ute?

De kan trives i de skyggefulle områdene til store høyder, tekstur og farge. Bregner blomstrer bedre i en skoghage som krever minst delvis skygge. Når de dyrkes i en solrik hage, vil de kreve beskyttelse mot den varme ettermiddagssolen.

Trenger bregner sol eller skygge?

Begner er en naturlig innbygger i skyggefulle områder, oftest funnet der de vil få i det minste litt sol i løpet av en del av dagen, eller hvor de vil motta flekkete sollys det meste av dag. Faktisk vil de fleste bregner ikke vokse så godt i skikkelig tett skygge, de trenger litt sol for å vokse best mulig.

Hvor vokser det mest bregner?

Økologisk er bregnene oftest planter av skyggelagte fuktige skoger i både tempererte og tropiske soner. Noen bregnearter vokser like godt på jord ogpå steiner; andre er strengt begrenset til steinete habitater, hvor de forekommer i sprekker og sprekker i klippeflater, steinblokker og taluser.

Anbefalt: