Kommer det en ny serie med meningsløse?

Innholdsfortegnelse:

Kommer det en ny serie med meningsløse?
Kommer det en ny serie med meningsløse?
Anonim

Hit BBC primetime gameshow Pointless kommer til å gå tilbake til filming senere i år, og søknader for deltakere til å vises i den nye serien er nå åpnet. Meningsløst første gang i Storbritannia i 2009, og det har vært en bærebjelke i BBCs tetid-TV siden den gang.

Finnes det noen nye episoder av Pointless?

BBC har angivelig gitt klarsignal til 227 nye episoder av det populære spørreprogrammet Pointless. … Magasinet sier at BBC har bekreftet tre vanlige serier, hver på 55 episoder, samt to 31-episoders serier av kjendisversjonen, som vises på lørdagskvelder.

Er Pointless ferdig?

Den 23. februar 2016 ble det kunngjort at showet hadde fått ny oppdrag av BBC for å lage 165 mer vanlige utgaver på dagtid sammen med 45 kjendisspesialiteter i beste sendetid, og tok Pointless til slutten av 2017.

Er Richard Osman rik?

TV-personligheten har en formue på $1,9million, eller £1,38million, ifølge Net Worth Post. Richard hadde sin første kringkastingsopplevelse da han fortsatt gikk på skolen og bidro til programmer på BBC Radio Sussex.

Hva er den største gevinsten på Pointless?

Og tilbake i 2013 tok far og sønn-teamet David og Jonathan Hammond Williams hjem en imponerende £24, 750 – den største premien i showets historie. Noe som er svært sjelden å se som de fleste drar medmindre enn £5 000 hvis de er heldige.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.