Krever boliglån en eiendomslisens?

Innholdsfortegnelse:

Krever boliglån en eiendomslisens?
Krever boliglån en eiendomslisens?
Anonim

Enhver person som ønsker å opprette boliglån i delstaten California må skaffe seg en eiendomslisens, enten i eiendomsselger- eller eiendomsmeglerkapasitet.

Kan du ha en eiendomslisens og en boliglånslisens?

Og for folk som jobber i eiendomsbransjen, kan det være attraktivt å bli både en lisensiert boliglånsmegler og en lisensiert eiendomsmegler. Så kan du være boliglånsmegler og eiendomsmegler? Det korte svaret er ja, du kan.

Trenger du lisens for å være boliglånsansvarlig?

MLO-er kommer vanligvis fra en bakgrunn fra virksomhet, bank, økonomi eller finans, men det er ikke nødvendig. I stedet må MLO-er oppnå lisens ved å bestå en test, ta pre-lisensutdanningskurs og sende inn informasjon for godkjenning av NMLS.

Kan du være boliglånsmegler og eiendomsmegler?

Din boliglånsmegler kan også være en lisensiert eiendomsmegler. Selv om noen mennesker foretrekker ideen om en one-stop-shop-tjeneste, foretrekker andre å holde boliglånsvalgene og eiendomshandelen atskilt, for å sikre at de får de riktige rådene med best mulig intensjoner.

Får du boliglån eller eiendomsmegler først?

Ideelt sett vil du ønsker å kontakte en boliglånsmegler først, før du finner en eiendomsmegler. Boligkjøp er et stort kjøp oginvolverer din personlige økonomi. Megleren din er en verdifull informasjonsressurs for å lære mer om prosessene med å kjøpe et hjem, inkludert vurderinger, avsluttende kostnader, poeng og så videre.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?
Les mer

Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?

The Red Fort Complex ble bygget som palassfortet til Shahjahanabad – den nye hovedstaden til den femte Mughal-keiseren av India, Shah Jahan. Oppk alt etter sine massive omsluttende vegger av rød sandstein, ligger det ved siden av et eldre fort, Salimgarh, bygget av Islam Shah Suri i 1546, som det danner Red Fort Complex med.

Er usdt det samme som usdt?
Les mer

Er usdt det samme som usdt?

Tether eller USDT er en type blokkjedebasert kryptovaluta støttet med samme amerikanske dollarbeløp. Hvilken er bedre USDT eller USDC? Men som verdiholder er USDC den mest gjennomsiktige stabile mynten i kryptoområdet. USDC og USDT er begge sentraliserte stabile mynter.

Hvorfor brenner asfodel?
Les mer

Hvorfor brenner asfodel?

De en gang så frodige slettene i Asphodel er nå oppslukt av glitrende flammer, etter å ha blitt oversvømmet av elven Phlegethon, hvis fryktelig overopphetede innhold kan bringe døden raskt selv til de som er motstandsdyktige mot mest varme. … Angivelig levde Asphodel Meadows en gang opp til navnet sitt.