Skjempet den røde verge mot Captain America reddit?

Innholdsfortegnelse:

Skjempet den røde verge mot Captain America reddit?
Skjempet den røde verge mot Captain America reddit?
Anonim

Når Red Guardian snakker om hvordan han kjempet mot Captain America i 1983 eller 1984, tror alle at han snakker om Steve Rogers og finner derfor opp alt. Men han kjempet ikke mot Steve Rogers, han kjempet mot Isaiah Bradley.

Kunne Red Guardian ha kjempet mot Captain America?

Red Guardian hevder at han en gang kjempet mot Captain America i Black Widow, og det kan være mulig takket være tidsreisene i Avengers: Endgame. I Black Widow hevder Red Guardian at han kjempet mot Captain America, og det virker mulig på grunn av Avengers: Endgame.

Hvem ville vinne Red Guardian vs Captain America?

Selv om de er veldig like karakterer, har Captain America superkrefter og ferdigheter som overgår Red Guardians, noe som betyr at America's First Avenger er mye sterkere enn Red Guardian, og vil være i stand til å beseire Red Guardian i direkte kamp. Sammenligningen vår kommer til å deles inn i tre deler.

Er Red Guardian en skurk?

The Red Rooms svar på Captain America, er en supersoldat og spion som levde et helt liv med triumf under den kalde krigen. Alexeis år med spionasje ligger bak ham, men han anser fortsatt seg selv som den ultimate helten.

Hvem er Black Widows mann?

Harbour sier at han bladde gjennom noen av karakterens tegneserieopptredener, men kjente filmen « Black Widow »ville ikke lene seg for tungt inn på disse historiene. I tegneseriene er Red Guardian Black Widows ektemann. Harbours versjon ville vært en motvillig farsfigur.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvorfor brukes vaffelplate?
Les mer

Hvorfor brukes vaffelplate?

Vaffelplater brukes for større spennplater eller gulv og brukes når det er begrenset krav til antall søyler. Bæreevnen til vaffelplater er større enn andre typer plater. De gir god strukturell stabilitet sammen med et estetisk utseende. Hva er hensikten med vaffelplate?

Er kyklop autotrofe eller heterotrofe?
Les mer

Er kyklop autotrofe eller heterotrofe?

Er cypris autotrof eller heterotrof? Cypris er en heterotrof. Forklaring: Cypris er medlemmene av kongeriket Animalia som er flercellede krepsdyr. Hva spiser Cyclops-mikroorganismer? Cyclops er copepoder som ofte selges som fiskemat.

Når cauvery calling startet?
Les mer

Når cauvery calling startet?

About Cauvery Calling: The Cauvery Calling-bevegelsen, som ble lansert i september 2019, er et 12-årig prosjekt med en ambisjon om å gi bønder mulighet til å plante 242 crore trær på deres egne jordbruksland i Cauvery River Basin-distriktene.