Hvor var damen sif i thor ragnarok?

Innholdsfortegnelse:

Hvor var damen sif i thor ragnarok?
Hvor var damen sif i thor ragnarok?
Anonim

Lady Sif hoppet ut på Thor: Ragnarok, men det var en god ting for den asgardiske krigeren, som ble spart fra å dø som Thors andre venner. Lady Sif (Jaimie Alexander) som ikke var med i Thor: Ragnarok endte opp med å være en positiv ting, som til slutt sparte karakteren hennes fra å bli permanent drept.

Hva skjedde med Lady Sif i Ragnarok?

I sesong to episoden «Who You Really Are», Sif endte opp med å miste hukommelsen da hun ble angrepet av Kree-krigeren Vin-Tak. Ved slutten av episoden ble minnene hennes gjenopprettet, og hun returnerte til Asgard. Det er selvfølgelig uklart om Agents of S. H. I. E. L. D. er til og med kanon i MCU.

Hvor ble det av SIF i Thor Ragnarok?

Forvisning fra Asgard Så snart Sif kom tilbake til Asgard, bestemte «Odin» seg plutselig for å forvise Sif fra Asgard, fordi hun var en risiko ved å avsløre ham som Loke.

Kommer Lady Sif tilbake i Thor 4?

Thor 4 bringer tilbake Lady Sif. Vi har visst det en stund nå, og Marvel-fans er, forståelig nok, glade for å se Jaimie Alexander gjøre sin etterlengtede MCU tilbake som den mektige Asgardian. … Dessuten vil det være hennes første Marvel-filmopptreden siden 2013s Thor: The Dark World.

Er Lady Sif en valkyrie?

Valkyrie og Lady Sif har begge vært med i Thor-filmene i MCU. Lady Sif dukket opp i Thor mens Valkyrie debuterte i Thor: Ragnarok. … huner Marvels originale Valkyrie, og det ser ut som om hun og Lady Sif vil vise sin dyktighet som kjemper og heltinner.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"