Hva er fragaria-hybrid?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fragaria-hybrid?
Hva er fragaria-hybrid?
Anonim

Det finnes flere kommersielt viktige hybrider mellom Fragaria- og Comarum-arter. Et navn for Fragaria × Comarum er tilgjengelig som × Comagaria Büscher & G. H. Loos i Veroff. [Bohumer Bot. Ver. 2: 6. 2010], sammen med kombinasjonen × Comagaria rosea Büscher & G. H. Loos.

Hvilken hybrid er jordbær?

Hagejordbæret (eller ganske enkelt jordbær; Fragaria × ananassa) er en mye dyrket hybridart av slekten Fragaria, samlet kjent som jordbærene, som dyrkes over hele verden for sine frukt. Frukten er mye verdsatt for sin karakteristiske aroma, knallrøde farge, saftige tekstur og sødme.

Hvorfor er jordbær en hybrid?

Den dyrkede jordbæret er en hybrid av to forskjellige foreldrearter. Fordi de er hybrider, kan dyrkede jordbær ofte tilpasse seg ekstreme værforhold og miljøer. Mens California og Florida er de største produsentene, dyrkes det jordbær i alle 50 delstater.

Hva er en krysning mellom et jordbær og en bringebær?

Strasberry eller Fragaria × ananassa 'noMieze Schindler' er en variant av hagejordbæret, med et bringebærlignende utseende, opprinnelig utviklet av den tyske oppdretteren Otto Schindler i 1925.

Er hvite jordbær hybrider?

Selv om det finnes flere varianter av hvite jordbær, er de hybrider og vokser ikke fra frø. Det er tojordbærarter, alpin (Fragaria vesca) og strand (Fragaria chiloensis), som er ekte hvite jordbær. … chiloensis er en vill art som er hjemmehørende i Chile.

Anbefalt: