Har livets hage tungmetaller?

Innholdsfortegnelse:

Har livets hage tungmetaller?
Har livets hage tungmetaller?
Anonim

Vel, dårlige nyheter for deg, det viser seg at de store plantebaserte proteinmerkene du ser i store butikkjeder har sine egne helsefarer å bekymre seg for… … Av de 134 testede, ble de viktigste plantebaserte merkene: Vega, Sunwarrior og Garden of Life vurdert som de absolutt verste på grunn av tungmetallforurensning.

Har Garden of Life-protein tungmetaller?

Garden of Life RAW Proteinprodukter funnet å inneholde tungmetaller wolfram, bly og kadmium.

Hvilket proteinpulver har minst tungmetaller?

Ideelt sett ønsker vi alle at kosttilskuddene våre skal ha de laveste tungmetallene. AGN Roots Grassfed Whey Protein inneholder de laveste tungmetallkonsentrasjonene som er mulig, på grunn av bærekraftig miljø og oppdrettspraksis (ingen kjemikalier, ingen plantevernmidler, ingen gjødsel), produksjon og emballasje.

Har alle proteinpulver tungmetaller?

Forskere undersøkte 134 produkter for 130 typer giftstoffer og fant at mange proteinpulver inneholdt tungmetaller (bly, arsenikk, kadmium og kvikksølv), bisfenol-A (BPA, som brukes til å lage plast), plantevernmidler eller andre forurensninger med koblinger til kreft og andre helsetilstander.

Har veganske proteinpulver tungmetaller?

Den største bekymringen for alle proteinpulver, enten de er myse eller plantebaserte, er tungmetaller. De fire største er arsen, bly,kvikksølv og kadmium, med bly som har de høyeste nivåene av metall i seg. … Veganske proteinpulver hadde høyere nivåer av tungmetaller enn ikke-veganske varianter.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvordan kontrollere sykdommer?
Les mer

Hvordan kontrollere sykdommer?

Lær, øv og lær sunne vaner 1 Håndter og tilbered mat på en sikker måte. Mat kan bære bakterier. … 2 Vask hendene ofte. … 3 Rengjør og desinfiser ofte brukte overflater. … 4 Host og nys inn i et vev eller ermet. … 5 Ikke del personlige gjenstander.

Hvor kan du få utmerkelser?
Les mer

Hvor kan du få utmerkelser?

Kommendasjoner kan tjenes som en sjelden belønning for å fullføre oppdragene med høy rangering mot de siste stadiene av spillet. Hvis du prøver å dyrke dem (i tillegg til High Commendations), anbefaler vi å gjøre oppdrag som er fem stjerner eller høyere.

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?
Les mer

Hvordan fungerer et gjenleiegebyr?

Releasing refererer til en utleiers krav om å gjenleie en enhet. Det er viktig å vite at en utleier har rett til å kreve gebyr for videreutleie. Gebyrene skal brukes til eventuelle kostnader som kan være knyttet til annonsering og til tilleggsarbeidet for å gjøre plassen klar til ny leiekontrakt.