Kan lindan lotion brukes i håret?

Innholdsfortegnelse:

Kan lindan lotion brukes i håret?
Kan lindan lotion brukes i håret?
Anonim

Lindane skal kun brukes på hud og hår. Påfør aldri lindan i munnen og svelg den aldri. Unngå å få lindan i øynene. Hvis lindan kommer i øynene dine, vask dem med vann med en gang og få medisinsk hjelp hvis de fortsatt er irriterte etter vask.

Hva brukes lindankrem til?

Lindane Lotion er en medisin som brukes til å behandle skabb. Det dreper skabb og eggene deres. Skabb er veldig små insekter som kryper under huden din, legger egg og forårsaker alvorlig kløe. Lindan Lotion går gjennom huden din og dreper skabben og eggene deres.

Er lindansjampo trygg?

Lindane Shampoo bør brukes med forsiktighet hos spedbarn, barn, eldre og personer med andre hudsykdommer, og de som veier < 110 lbs (50 kg) når de kan være i fare for alvorlig nevrotoksisitet.

Hvorfor er lindan forbudt?

I 2002 forbød California farmasøytisk bruk av lindan på grunn av bekymringer om vannkvaliteten, ettersom lindanbehandling for hodelus og skabb ble funnet å være en betydelig faktor som påvirker avløpsvannkvaliteten negativt.

Hvor brukes lindan?

Lindane er en antiparasittmedisin. Lindan topisk (for huden) dreper visse parasitter som lever eller legger egg i huden eller håret. Lindan topisk sjampo brukes til å behandle hodelus eller kjønnslus ("krabber"). Lindan topisk lotion brukeså behandle skabb.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når blir leslie tilbakek alt?
Les mer

Når blir leslie tilbakek alt?

"Recall Vote" er den syvende episoden av sesong 6 av NBC TV-serien Parks and Recreation, og den 97. episoden tot alt sett. Den hadde premiere 14. november 2013 og hadde 3,03 millioner seere. Hvorfor blir Leslie tilbakek alt?

Er Lucifer verdt å se?
Les mer

Er Lucifer verdt å se?

Det er definitivt et morsomt show som vil holde deg underholdt. Når det er sagt, hvis du leter etter den neste Sopranos, er ikke dette showet for deg. Lucifer og sopraner er mine to favorittprogrammer noensinne. Er Lucifer et kjedelig show?

Bli leslie tilbakek alt?
Les mer

Bli leslie tilbakek alt?

Leslie Knope Leslie Knope Showet avslører at Ron er en libertarianer, Leslie er en demokrat, og det er åpenbart at Ben er en republikaner. https://parksandrecreation.fandom.com › … Hvilket politisk parti er karakterene? | Fandom distraherer seg selv og vennene hennes fra tilbakekallingsprosessen ved å forvandle rådhuset til et hjemsøkt hus for Halloween.