Hva er inertrensing og gassfrigjøring?

Innholdsfortegnelse:

Hva er inertrensing og gassfrigjøring?
Hva er inertrensing og gassfrigjøring?
Anonim

Gassfrigjøring er prosessen med å skape normale atmosfæriske forhold inne i tanken der oksygennivået er 21 %. Rensing refererer til å sette inn inert gass i tanken når den allerede har mindre enn 8 % oksygen for å redusere oksygen- og/eller hydrokarbonvolumet enda mer enn det.

Hva er inertering og rensing?

Inertering og spyling refererer til å erstatte atmosfæren i en linje, et fartøy eller et annet område med en inert atmosfære, f.eks. rommet over flytende drivstoff i en drivstofftank, for å redusere sannsynlighet for forbrenning. Rensing av forsyningsledninger, rørledninger og tanker er et vanlig trinn før produksjonen starter eller før nedleggelse.

Er inertering og rensing det samme?

I forbrenningstekniske termer kan tilførsel av inert gass sies å fortynne oksygenet under den begrensende oksygenkonsentrasjonen. Inertering er forskjellig fra rensing. Rensing, per definisjon, sikrer at det aldri dannes en antennelig blanding. Inertering gjør en antennelig blanding trygg ved innføring av en inert gass.

Hva er gassfrigjøring i lastetanker?

Gassfrigjøring består av serier med operasjoner der lastdamp erstattes med inertgass som igjen spyles med luft for å forhindre eksplosjonsfare.

Hva er inert i tankbil?

Hvorfor inertering av lastetanker?: Begrepet inertering/rensing refererer generelt til erstatningen av luft i en lastetank med en inertgass, i kjemikalietankere oftest med nitrogen, for å hindre dannelse av brennbare damper, oksygenering av produktet, redusere fuktighet i tanken og/eller beskytte kvaliteten på …

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;