Hva forstår du med vindu i cad?

Innholdsfortegnelse:

Hva forstår du med vindu i cad?
Hva forstår du med vindu i cad?
Anonim

Metoden for å velge og forstørre en del av en tegning kalles vindu. Området som er valgt for denne visningen kalles et vindu. Vinduet er valgt av verdenskoordinat. Noen ganger er vi interessert i en del av objektet og ikke i hele objektet.

Hva mener du med vinduer?

Et vindu er et eget visningsområde på en dataskjerm i et system som tillater flere visningsområder som en del av et grafisk brukergrensesnitt (GUI). Windows administreres av en Windows-behandling som en del av et vindussystem.

Hva er vindu og klipping i CAD?

-funksjonen som viser en del av objektet internt i et spesifiser vindu kalles vindu og et rektangulært område i et verdenskoordinatsystem kalles vindu. … Punkter og linjer som er utenfor vinduet er "avskåret" fra innsyn. Denne prosessen med å "skjære av" deler av bildet av verden kalles Clipping.

Hva er vindu og betydning?

Windowing-system, et grafisk brukergrensesnitt (GUI) som implementerer vinduer som en primær metafor. I signalbehandling, bruken av en vindusfunksjon på et signal. … Adressevindusutvidelser, et Microsoft Windows-applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt.

Hva er windowing Clipping and viewport?

Objekter inne i verden eller utklippsvindu er kartlagt til visningsporten som erområdet på skjermen der verdenskoordinatene er kartlagt for å vises. … Vindu – Det er området på verdenskoordinaten som er valgt for visning. ViewPort – Det er området på enhetens koordinater der grafikk skal vises.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"