Hva er befolkningen i pocatello idaho?

Innholdsfortegnelse:

Hva er befolkningen i pocatello idaho?
Hva er befolkningen i pocatello idaho?
Anonim

Pocatello er fylkesetet og den største byen i Bannock County, med en liten del på Fort Hall Indian Reservation i nabolandet Power County, i den sørøstlige delen av den amerikanske delstaten Idaho. Det er hovedbyen i hovedstadsområdet Pocatello, som omfatter hele Bannock County.

Hvilken prosentandel av Pocatello er mormon?

Rundt 75 prosent av befolkningen er mormoner, men den utprøvde konservative stereotypen holder ikke fullt ut her, sett gjennom historien.

Er Pocatello Idaho et bra sted å bo?

Dette blomstrende fellesskapet inkluderer et mangfoldig arbeidsmarked og et progressivt økonomisk utviklingsfokus for bedriftseiere. … De aller fleste samfunnene i Idaho har mindre enn 75 000 mennesker, og ifølge NerdWallet er Pocatello et bedre sted å bo enn dem alle, bortsett fra Moskva.

Hva er kriminaliteten i Pocatello Idaho?

Pocatello Idaho Crime Rate

Den har en voldelig kriminalitetsrate på 371 voldsforbrytelser per 100 000 mennesker. Det er en 269 sjanse for at innbyggere vil bli ofre for voldelig kriminalitet. De voldelige kriminaliteten for drap, voldtekt, ran og overfall i Pocatello er: Pocatello mordrate: 2 drap per 100 000.

Hvor i Idaho bør du ikke bo?

Her er de 10 verste stedene å bo i Idaho for 2019:

  • Weiser.
  • Emmett.
  • Caldwell.
  • Nampa.
  • Jerome.
  • Pocatello.
  • Burley.
  • Hayden.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.